Zonnepanelen

Wij als vooruitstrevend installatiebedrijf, willen een duurzamer milieu. Wij helpen hier graag aan mee door zonnepanelen te plaatsen. Zonnepanelen maken het mogelijk om de kracht van zonlicht om te zetten in elektriciteit. U kunt nu zelf eenvoudig uw energie opwekken en gebruik maken van al die gratis zonne-energie met zonnepanelen.

 

Hoe werkt het?

Als u kiest voor zonnepanelen wordt deze energie op een schone manier opgewekt. Met zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op uit zon- en daglicht. Zo vermindert u de uitstoot van CO-2 en draagt u bij aan een schonere toekomst. Bovendien bent u met zonnepanelen minder afhankelijk van uw huidige energieleverancier.

Zonnepanelen werken heel eenvoudig. Het zonnepaneel bevat zonnecellen die uit twee lagen silicium bestaan en die zonlicht omzetten naar elektriciteit. Deze elektriciteit loopt terug op de elektriciteitsmeter en bij overschot koopt het energiebedrijf energie van u terug.


Wat kost het?

Hoe hoger het vermogen van zonnepanelen, hoe groter de elektriciteitsopbrengst en dus het bedrag dat u bespaart op uw energierekening. Het is dus belangrijk dat u verder kijkt dan de prijs per paneel. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op uw dak adviseren wij u graag over de meest optimale oplossing voor uw woning.

Een enorme diversiteit van fabricaten PV systemen worden tegenwoordig op internet aangeboden, De Bruijn Insallatie werkt met de hoogste kwaliteit systemen en opbrengsten. Wij plaatsen enkel en alleen systemen met het hoogste rendement en uitstekende garantiebepalingen (ook na jaren). Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dit uit zich misschien dan wel in de prijs.


Terugverdientijd


De terugverdientijd van een gemiddeld pv-systeem met een normale opbrengst ligt rond de 8-10 jaar. Hoe meer de stroomprijs stijgt hoe korter de terugverdientijd. De terugverdientijd is afhankelijk van de werkelijke opbrengst, en die is afhankelijk van de ligging van uw woning en de hellingshoek van de panelen. De levensduur van een pv-systeem bedraagt 25 jaar. Nadat u deze hebt terug verdiend maakt u dus pure winst!

 

 

Webdesign: LinkmasterMonkey