De Bruijn WarmteService B.V.

De Bruijn WarmteService is opgericht in september 2003. Voorheen waren alle installaties ondergebracht bij De Bruijn Installatie b.v. echter door de grote toename van onderhoudscontracten werd het idee geboren het service en onderhoudsgedeelte een op zich zelfstaand bedrijf te vormen, 'de Bruijn WarmteService b.v.'.

Het team bij de Bruijn WarmteService bestaat uit vijf ervaren storings- en onderhoudsmonteurs welke een grote mate van ervaring en servicegevoel hebben.

Het betreft hier installatie welke eigendom zijn van Woningbouwverenigingen, bedrijven, winkels en het merendeel uit particulieren. Wij staan garant voor snelle en adequate service, de gemiddelde tijd dat een storing wordt opgelost bedraagt vier uur na storingsmelding. In het storingsseizoen zijn onze medewerkers dagelijks bereikbaar tot 's avonds half tien.

De Bruijn WarmteService werkt op basis van een onderhoudscontract. U bent in dit geval altijd verzekerd van snelle service. De inhoudelijke gegevens van onze onderhoudscontracten cv combi installaties kunt u hier vinden.

Voor het melden van storingen kunt u contact opnemen met ons gratis landelijk telefoonnummer 0800-5255255 of door te klikken op onderstaande button. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Nieuws

  • Keukenrenovaties

    Vanaf September zijn wij in samenwerking met ERA Contour bezig om in 100 woningen in Ridderkerk en Rhoon de keukens te vervangen, waarbij het loodgieterswerk door ons wordt uitgevoerd.

  • Nieuw bij De Bruijn Installatie! PV-systemen

    Sinds eind 2013 is De Bruijn Installatie actief bezig met het plaatsen van PV-systemen, zowel in de particliere markt als voor de woningbouwvereniging zien we deze markt enorm aantrekken.

  • Nieuw bij De Bruijn Warmteservice! Reinigen MV systemen

    Sinds dit jaar voert De Bruijn Warmteservice naast het periodiek onderhoud van de cv combi-ketels ook het onderhoud aan de ventilatie boxen en het reinigen van de mv kanalen uit.

Webdesign: LinkmasterMonkey