De Bruijn Installatie b.v.

Op het gebied van duurzame energie, loodgieterwerk, sanitair, centrale verwarming en ventilatie bent u bij De Bruijn Installatie b.v. op zijn plek.

Bij de Bruijn Installatie denken wij “groen”  in nieuwbouwprojecten wordt duurzame energie tegenwoordig direct meegenomen echter in de renovatiewereld  is er nog veel mogelijk. De bestaande verwarmingsinstallaties, lucht en ventilatie kunnen vaak nog een stuk energiezuiniger en comfortabeler gemaakt worden door vaak kleine aanpassingen.

Wij zijn een allround installatiebedrijf en al vele jaren een begrip in Ridderkerk en omstreken. Wij bieden oplossingen en ondersteuningen op het gebied van installatietechniek voor zowel bedrijven als particulieren. Met ruim 25 werknemers werken wij nauw samen met woning coöperaties in Ridderkerk ,Rotterdam en Barendrecht. Hiervoor verrichten wij jaarlijks diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten en voeren we het projectmatig onderhoud uit betreft het vernieuwen van badkamers en cv-combi installaties.

Daarnaast doen wij het klein onderhoud en reparaties in woningen. Ook werken wij al jaar en dag nauw samen met verschillende aannemingsbedrijven in en om de regio waarmee wij veel badkamerrenovaties uitvoeren en complete woningen renoveren.

Webdesign: LinkmasterMonkey